HTML

Polltom

bmw, polltom, poll tom, bmw szerviz, bmw szervÍz, bmw fényezés, bmw alkatrész, bmw futómű javÍtás,bmw karosszéria javÍtás,nem hivatalos bmw szerviz,

Címkék

Friss topikok

Linkblog

Bmw fényezés

2009.03.17. 11:45 NUMB3R

Miután feltalálták az autókat, természetesen feltalálták a fényezést is. Miért is akarjuk fényezni a kocsinkat? Tudományos megközelítés szerint, már az ősember is barlangrajzokat festett, persze nem volt autója, ezért a barlangját fényezte! És innen ered a „mániánk”. De térjünk vissza a 2000-es évekbe. Évről-évre egyre nagyobb ennek az iparágnak a fejlődése. Minél drágább autónk van, annál kényesebbek vagyunk a fényezésre. Vegyük egy BMW-t. Egy profi módon fényezett autót sosem vigyünk gyors autómosókba, hiszen árt a fényezésnek, és vihetjük a drága autónkat újra fényeztetni, ami nem egy olcsó megoldás.

Polltom kft: www.polltom.hu

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://polltom.blog.hu/api/trackback/id/tr241007272

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása